A cseh korona euróval szembeni árfolyama a hétfő reggeli 31,04-es szintről 31,29-re esett vissza. A deviza-kereskedelem forgalma meglehetőse nvisszafogott, miután néhány prágai bankot az árvíz miatt evakuáltak. Csehországban hétfőn rendkívüli állapotot hirdettek ki, mivel a hétvégi áradások nyomán az ország több pontját - köztük Prágát is - elöntötte az árvíz. Az áradás eddig hét ember életét követelte.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!