A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe 23 500 pont körül liftezett a kereskedés első percei után, a mutató az első negyed órában többször jelentős irányváltást hajtott végre.

A blue chipek között az OTP Bank részvénye néhány tized százalékos pluszban nyitott, majd gyengülésbe váltott, és 5000 forint alá süllyedt az ára.

A Mol hasonlóan, drágulással kezdett, majd stagnált az árfolyam.

Az Mtelekom és a Richter ugyancsak többször irányt váltott és megjárta mindkét tartományt; az első negyedóra után az Mtelekom már fél százalék fölött gyengült, a Richter pedig enyhén emelkedett.

A KEG ismét jelentős forgalomban 20 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!