A tőzsdei szabályzatnak való megfelelés miatt az OTP újabb pakettet értékesített a tőzsdén kívüli kereskedelemben: október 13-án 588 338 törzsrészvényt adott el. A bónuszprogram keretében Spéder Zoltán alelnök, vezérigazgató-helyettes 50 ezer OTP-részvényhez jutott. A tranzakciókkal a bank saját tulajdonában törzsrészvények állománya 13 044 302 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!