Az ÁKK eltörölte az államkötvény-aukciók előtti minimumárat

Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) ezentúl nem hirdet minimumárat a kéthetente megrendezésre kerülő államkötvény-aukciók előtt - közölte az ÁKK illetékeseire hivatkozva a BridgeNews. A lépés célja, hogy egységesítsék az ÁKK árazási politikáját, hiszen a diszkontkincstárjegyek esetében korábban sem szabtak meg minimumárat. A változtatás azonnal hatályba lép, azaz a május 3-i aukciókon már alkalmazásra kerül.
NAPI, 2001. május 2. szerda, 13:41
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK