Az ÁKK nem nyilváníthatja érvénytelennek az értékesítést

Lapunk értesülései szerint azzal párhuzamosan, hogy eltörlik a minimumárat az államkötvény-aukciókon, az ÁKK elveszti azt a jogát is, hogy az egy évnél hosszabb lejáratú papírok értékesítését érvénytelennek nyilvánítsa. A jövőben az ÁKK által elfogadott ajánlatok összessége – az eddigi 25 százalék helyett – 34 százalékkal térhet el a meghirdetett mennyiségtől. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. május 3. csütörtök, 07:30
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK