A befektetés célja a kiemelkedően magas mnőségű internethozzáférés biztosítása, elsősorban intézmények, pénzintézetek és vállalatok részére. Az alaptőke-emelésből származó összeget a kft elsősorban a minőségi műszaki fejlesztésre szándékszik fordítani. Ezzel a befektetéssel a Fotex minden más tevékenységéhez hasonlóan egy vertikális vállalkozás létrehozását folytatja az internetes ágazaton belül.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!