Az elérési biztosítás jobb befektetés

A hagyományos biztosítási módozatok közül a leginkább befektetési jellegű az elérési biztosítás, ahol - kockázati rész híján - a fizetendő díj alacsonyabb, mint a biztosítási szolgáltatást is kínáló úgynevezett vegyes módozatoknál. A különbség százezrekre, milliókra is rúghat. Itt is érvényes az, hogy a díjfizetés módosítására legtöbb lehetőséget adó terméket érdemes választani. Részletek a hétfői Befektetőben.
NAPI, 2002. június 14. péntek, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK