Az DJIA indexe 0,19 százalékos veszteséggel fejezte be a kereskedést, záróértéke 10 035,73 pont volt. A Nasdaq Composite ezzel szemben 0,25 százalékos nyereséget hozott, az S&P index pedig változatlan szinten zárt. Az általános optimizmus magával ragadta a számítógépgyártók részvényeit is, pedig a Bear Sterns elemzője előző nap meglehetősen lehangoló nyilatkozatot adott az ágazat jövőjét illetően. A technológiai papírokat segítette az Applied Materials bejelentése, miszerint az elmúlt tizenkét hónap folyamán megduplázta eladásait Kínában. A Nextel Communications részvénye több mint öt százalékkal növelte értékét, miután úgy tűnik, az utolsó akadályok is elhárultak az elől, hogy jelentősen bővítse vezeték nélküli hálózatait. Az olaj Bush győzelmének hírére több mint egy dollárral emelkedett , és már 51 dollár felett áll hordónként.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!