Az euró 307 forinton kezdi a hetet

Vegyesen alakult a forint árfolyama a hét végén a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
MTI-Eco, 2017. január 16. hétfő, 09:02
Fotó: Reuters

Az eurót a péntek esti 307,20 forint után kissé alacsonyabban, 307,05 forinton jegyezték hétfőn a bankközi piacon. A svájci frank jegyzése szintén kissé csökkent, 286,27 forintról 286,12 forintra.

A dollár jegyzése viszont erősödött, a péntek esti 288,68 forintról 289,28 forintra.

A forint a múlt hetet erősödéssel zárta. Az euróval és a svájci frankkal szemben minimálisan, a dollárral szemben egy százalékkal erősödött. Az év eleje óta a forint a múlt hét végéig az euróval és a svájci frankkal szemben 0,7 százalékkal, a dollárral szemben 1,7 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK