Az év alapkezelője a Concorde

Első alkalommal ítélte oda a hazai alapkezelőket tömörítő érdekvédelmi szervezet, a BAMOSZ az év alapkezelője díjat 2001-re, a győztes a Concorde Alapkezelő lett. A szervezet az új törvényi keretek miatt módosította alapszabályát, és a befektetési alapokon túl a vagyonkezelés szélesebb körével, így a nyugdíjpénztárakkal is foglalkozik majd. Részletek a keddi NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK