Az irányt keresi a forint

Vegyesen változott a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedd estéről szerda reggelre a bankközi devizapiacon.
MTI, 2016. december 28. szerda, 07:20
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben enyhén gyengült a forint a keddi erősödés után. Az euró árfolyama kedd este hatkor 308,18 forint volt, szerda reggel hétre 308,37 forintra nőtt.

A dollárral szemben tovább folytatta az erősödést a forint. A dollár árfolyama az esti 294,62 forintról reggelre 294,26 forintra csökkent.

A svájci frank az euróhoz hasonló minimális erősödést ért el a forinttal szemben. A frank árfolyama 286,63 forintról 286,71 forintra nőtt.

A japán jen gyengült a bankközi devizapiacon. A jen árfolyama kedd este 2,5076 forint volt, szerda reggel 2,5048 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK