A BUX a nap folyamán több ízben járt a negatív és a pozitív tartományban is, majd az irányváltások után hajszálnyi, 1 tized százalékos pluszt mutatva 17 410 pont körül tartózkodott.

A forgalom igen szerény, alig haladja meg a kétmilliárd forintot.

A nagyobb papírok többsége ugyancsak drágul. Az OTP Bank részvénye 1-2 tized százalék közötti erősödés után 3612 forinton forgott kora délután, míg az Mtelekom árfolyama valamivel több mint fél százalékos emelkedést követően 443 forinton állt. A Mol-papírt a távközlési részvényhez hasonló mértékű gyengüléssel 16 500 forinton adták-vették, ugyanekkora arányú drágulás eredményeképp pedig a Richter 36 750 forintig erősített. Az Egis több mint másfél százalékkal 15 ezer forintig emelkedett.

A Rába közel 4 százalékos pluszban 710 forinton forgott, az EstMédia viszont jócskán 10 százalék fölötti mértékben veszített árából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!