A BUX valamivel 19 400 pont fölött tartózkodott a kereskedés első szűk óráját követően. A volatilis kereskedésben a főbb papírok vegyesen szerepeltek. Az OTP-t már milliárdos forgalomban adták-vették, a bankpapír árfolyama azonban gyakorlatilag stagnált 5012 forinton. Az Mtelekom fél százalék fölötti pluszban 323 forinton forgott, a Richter közel fél százalékkal 35 850 forintig drágult, míg a Mol közel fél százalékos mínuszban 16 895 forinton állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!