Az irányt keresi Budapest

Kisebb kilengést követően a péntek délutáni zárószintje körül tartózkodott a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe hétfőn a nyitás után.
Napi.hu, 2013. október 21. hétfő, 09:46
Fotó: Napi.hu

A BUX 18 550 pont körül állt a kereskedés első bő félóráját követően. A Mol közel 1 százalékkal 14 940 forintig erősödött, az OTP-papír hajszálnyi pluszban, 4388 forintig jutott, a Richter viszont több mint fél százalékkal 4070 forintig gyengült. Az Mtelekom 291 forinton stagnált, míg az Egis hajszálnyi mínuszban 27 820 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK