Az OTP bekerült a bécsi tőzsde fenntarthatósági részvényindexébe

Az OTP Bank ismét a Bécsi Értéktőzsde fenntarthatósági részvényindexében.
Napi.hu, 2014. január 8. szerda, 13:10
Fotó: Napi.hu

Az OTP Bank ismét bekerült a Bécsi Értéktőzsde CEERIUS (CEE Responsible Index Universe) fenntarthatósági részvényindexébe, melynek már 2009 óta stabilan tagja. A CEERIUS a Bécsi Értéktőzsde fenntarthatósági indexe.

Az indexbe a régió azon tőzsdén jegyzett vállalatai kerülhetnek be, amelyek az RFU (Reinhard Friesenbichler Unternehmensberatung) társadalmi, környezeti és gazdasági szempontokat figyelembe vevő fenntarthatósági elemzése alapján a legjobb értékelést kapják - áll az OTP közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK