Az OTP és a Mol meghosszabbította részvényswap-megállapodását

Az OTP Bank és a Mol 2022. július 11-ig meghosszabbította a 2009. április 16-án kötött és 2012. július 11-én módosított részvényswap-megállapodás lejáratát - jelentették be a társaságok szerdán, a BÉT honlapján.
Szász Péter, 2017. június 28. szerda, 20:25
Fotó: Napi.hu

Az OTP Bank a Mollal megkötött részvénycsere-szerződés és részvényswap-megállapodás keretében 2009-ben 24 millió darab OTP törzsrészvényt idegenített el 5 010 501 darab "A" sorozatú Mol törzsrészvény ellenében. A megállapodás eredeti lejárata 2012. július 11. volt - írja az MTI.

A lejáratot most 2022. július 11-ig meghosszabbították, addig az időpontig bármelyik fél kezdeményezheti az ügylet pénzbeli vagy fizikai elszámolását.

A módosítás következtében az OTP Bank és a Mol sajátrészvény-állománya nem változott - közölték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK