Fél százalék körüli emelkedéssel nyithat a magyar részvénypiac, az emelkedés az amerikai napon belüli pozitív fordulat után lehetne nagyobb is, de tegnap a Mol és az OTP részvényeit felkötötték, így ezektől csak mérsékeltebb emelkedésre számíthatunk - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Nem fulladt ki a korrekció, a sáv alját meg fogjuk nézni, csak már sok volt az esés egyhuzamban, egy kis visszapattanás korrekció belefér, ennek során a BUX a 20800-21000 pont körüli szintre térhet vissza -tette hozzá.

Továbbra sincsenek dühöngő vevők, és az eddig megjelent gyorsjelentések sem mutattak semmi olyat, amiből nagy fantáziát lehetne látni bármelyik papírban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!