Az OTP Garancia falja fel a Groupamát

A felügyelet engedélyezte az OTP Garancia Biztosító Zrt. és a Groupama Biztosító Zrt. egyesülését.
NAPI Online, 2009. február 17. kedd, 09:32
Fotó:

A PSZÁF engedélye alapján a Garanciába fog beolvadni a Groupama. A beolvadás bejegyzését követően 30 napon belül a Groupama Biztosító Zrt. biztosítási állományának átvételével érintett minden szerződő felet a biztosítási állományban bekövetkezett jogutódlásról írásban értesíteni kell.

A Groupama International tavaly vásárolta meg az OTP Garancia biztosítót a banktól, a tranzakció zárására szeptember végén került sor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK