A részvénypiac forgalma 5,5 milliárd forint volt, a vezető részvények erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Szatmári Tamás, a Raiffeisen üzletkötője az MTI-nek elmondta: csendes, eseménytelen nap volt a hazai tőzsdén. A BUX-ot az OTP húzta, a bankpapír árfolyama jelentősebben erősödött nap közben és 2,6 százalékos többlettel 5849 forinton, azaz napi csúcsán tudott zárni, 3,3 milliárdos forgalom mellett.

A Mol 95 forinttal, 0,67 százalékkal 14 370 forintra erősödött, 1,1 milliárd forintos forgalomban. A Richter-papírok árfolyama 30 forinttal, 0,68 százalékkal 4420 forintra nőtt, a részvények forgalma 930,0 millió forintot ért el. A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,74 százalékkal 408 forintra emelkedett, forgalma 115,1 millió forint volt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!