Az OTP még nyomás alatt

Fölfelé korrigál a magyar részvénypiac, csak az OTP nem tud magához térni. A BUX 0,7 százalékos pluszban.
NAPI, 2011. február 11. péntek, 12:56
Fotó:

Mérsékelt emelkedést mutat félidőben a BUX: az index 22247 ponton áll, ez 163 pontos (0,75 százalékos) emelkedés. A piac ma már mindennel megpróbálkozott, ám egyelőre sem a további esés, sem a nagyobb felpattanás nem bizonyult időszerűnek.

A legkisebb pattanást az 5620 forinton tartózkodó OTP mutatja, mindössze 17 forinttal van feljebb, mint tegnap. A Mol 21595 forintos árfolyama egy százalék feletti emelkedést jelent.

Felfelé mozdult el tegnapi 39 ezerhez közeli záróáráról a Richter, most 39560 forinton kereskednek vele. Az Egis ezzel szemben egy százalék feletti esést kénytelen elszenvedni, 21460 forinton jegyzik.

A Telekom-papírok árfolyama 536 forint, 5 forinttal magasabb a tegnapinál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK