Az ausztrál tőzsde 0,08 százalékos gyengüléssel, a tajvani tőzsde viszont 0,35 százalékos erősödéssel fejezte be a napot.

Reggel 7 órakor még tartott a kereskedés néhány térségbeli börzén, ekkor a sanghaji tőzsde 0,23 százalék, a hongkongi pedig 0,74 százalék pluszt, ugyanakkor a szöuli börze 1,06 százalék mínuszt jelzett. 

Az arany ára unciánként 0,33 százalékkal (5,85 dollárral) 1791,55 dollárra csökkent. Az északi-tengeri Brent ára hordónként 6 centtel (0,07 százalékkal) 81,69 dollárra mérséklődött - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!