A negyedik napja tartó esés oka elemzők szerint ezúttal nemcsak az, hogy az árfolyamok követték a meredeken lefelé tartó New York-i irányt, hanem az is, hogy Mori Josiro miniszterlenök túlélte a bizalmi szavazást, s ezzel csökkent az esély egy reformbarát kormányra. Az általános tendenciának megfelelően főleg a TMT-szektor esett, például a Hyundai Electronics, a China Mobile, a Fujitsu, a Sony, a NEC és a Hitachi. A Hong Kong-i tőzsde indexe 1,19 százalékkal csökkenés után 15163,4 ponton áll egy órával zárás előtt. Szerző: -
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!