A vezető papírok közül a jó gyorsjelentésének köszönhetően az MTelekom 2 százalékos pluszban 1003 forinton áll. Drágult az OTP is, amelynek kurzusa jelenleg alulról próbálja áttörni a 7600 forintos szintet. A Mol és az Richter viszont esik, az előbbi 19275 forinton, míg a gyógyszerpapír 37200 forinton áll. A tegnapi kereskedés után bejelentett profit warning után a Globus jegyzése több mint 6 százalékot zuhant, és jelenleg 392 forinton cserélnek gazdát a konzervrészvények. Öt százalékhoz közeli mértékben zuhant a nem túl fényes gyorsjelentéssel elő rukkoló Synergon is, amely 530 forintra esett vissza. A kétmilliárd forintos profiról beszámoló Zwack viszont 11500 forintig drágult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!