Bankközi: 9,42 százalékon a forint

Ma ütemesen tovább erősödött a forint, legerősebb pozíciójában egy euró csak 250,1 forintot ért, ami 9,42 százaléknak felel meg az sáv erős oldalán. Mint a Buda-Cash üzletkötőjétől megtudtuk az erősödés az új 15 éves államkötvény-aukciónak tudható be, amelyre meglehetősen nagy külföldi érdeklődés mutatkozott. Az üzletkötő elmondása szerint a hét eleje óta tartó erősödés ennek köszönhető, de további vásárlásokra legfeljebb holnap lehet még számítani, mivel az aukció teljesítése szerdán lesz.
Molnár Gergely, 2001. november 8. csütörtök, 12:35
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK