Bankközi: a vártnál jobban erősödik a forint

A régió mozgatja a forintot. A tegnapi magas zárás környékén - 266 forintos eurójegyzésnél - nyitott a bankközi, s az emelkedő amerikai hozamok miatti szintről indult lefelé e kurzus.
Molnár Csaba, 2006. április 20. csütörtök, 10:22
Fotó:

Délelőtt 264,80-ig erősödött a magyar deviza, emögött viszont régiós mozgásokat látnak a kereskedők. A várkozások szerint az euró a 264,20-266,80-as sávban mozog, s 266,20 jelent ellenállást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK