Bankközi: kissé drágult a dollár

A bankközi devizapiacon továbbra sem történik semmi érdemleges, a Fed mai kamatdöntése előtt kissé erősödött a zöldhasú.
Kummer Krisztián, 2004. november 10. szerda, 16:25
Fotó:

Továbbra is pang a bankközi devizapiac forint szekciója, szerdán is csak csordogáltak a kötések a piacon. Az euró árfolyama némileg lejjebb csúszott, így délután már 244,60 forinton forgott a közös európai valuta. A dollár 189,50 forintig hízott a Fed mai kamatdöntése előtt, ám Kolba Miklós, az ING Bank tradere szerint az erősödés nem lesz tartós, mivel az euró/dollár jegyzés mostani visszaesése 1,2860/2880-as szintnél valószínűleg megáll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK