A Zalakerámia Rt. június 30-ig visszfizeti a Raiffeisen Banknak a tavaly márciusban felvett 37,3 millió eurós kölcsöt - tájékoztatott a társaság. Ezzel párhuzamosan a csempegyár az egyik legnagyobb tulajdonosával az Általános Értékforgalmi Bank Rt.-vel 15,21 millió eurós hitel felvételéről állapodott meg. Az új hitelszerződés lejárata 2008. június 30. A hitel lehívásának időpontja 2003. június 30.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!