Becsengettek a Waberer's-nek

A kezdeti 5100 forintról minimálisan emelkedő árakkal indult a kereskedés a Waberer's részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén, miután a BÉT-en sikeresen lezajlott az ilyenkor hagyományos csengetés.
Napi.hu, 2017. július 6. csütörtök, 09:35
Fotó: Napi.hu

A cég mai sikeres tőzsdei bevezetéssel záruló kibocsátását és részvényértékesítését az ünnepélyen megjelentek sikerként értékelték. A bevezetett 17 millió 693 ezer 734 részvénnyel a tőzsde hatodik legnagyobb kapitalizációjú cége lépett a parkettre.

A Waberer's akvizícióra használta fel a tőzsdei értékesítésből befolyó pénzt, ezzel beteljesítve azt a célt amire a tőzsde való - emelte ki Végh Richárd a tőzsde vezérigazgatója a BÉT ünnepélyes csengetésén.

Lajkó Ferenc a cég vezérigazgatója is sikerként értékelte a kibocsátást, kiemelve a magyar kisbefektetők részvételét, ami számukra nagyon fontos volt. (Most akkor érdemes Waberer'st jegyezni? - itt látta szakszerzőnk a jegyzés előtt.)

A tőzsdei árfolyam kereskedés indulása óta 5195 forintra emelkedett valamivel több mint 11 ezer darabos forgalom mellett.

A beszámoló szerzője: Almás Andor, aki rendelkezik Waberer's-részvényekkel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK