Negyed kettő után néhány perccel az elromló nemzetközi hangulatban már másfél százalékkal csökken a BUX index értéke, egészen 17 043 pontig. Az esést a Mol vezeti, az olajipari cég részvényeinek árfolyama 2 százalékos veszteséget mutat, 16 450 forintig, a Magyar Telekom 1,8 százalékos lejtmenet követően 434 forinton jár. Az OTP és a Richter egyaránt 1-1 százalékkal értékelődött le, előbbi 3414, utóbbi 36 595 forintra. A forgalom változatlanul nagyon alacsony, nem éri el a kétmilliárd forintot sem.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!