Ralph Edgar Howie összesen 18 ezer darabot vett 24 cseh korona részvényenkénti árfolyam mellett, a tranzakció összértéke így 435 600 cseh korona.

A vezetőség részvényvásárlásai általában pozitív megítélés alá esnek, hiszen ezen személyek mindenkinél jobban ismerik a vállalatot, az üzleti folyamatokat és a kilátásokat. Így rendszerint a legjobb rálátással rendelkeznek a részvényeik árfolyamának várható alakulására - véli a Portfolio.hu.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!