Beragadt a forint

A befektetők elkerülik a bankközit.
NAPI Online, 2007. október 8. hétfő, 10:44
Fotó:

Meglehetősen nyugodt a hangulat a bankközi devizapiacon. Az euró jegyzése 250,50 forint körül stabilizálódott, s befektető, ezáltal forgalom híján nem igazán várható jelentős elmozdulás - mondta Kolba Miklós, az ING. Az euró/dollár keresztárfolyam a 1,4050 és 1,4150 közötti sávban mozog, 11 óra előtt 1,4110-nél járt, így a dollárt 177,50 forinton jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK