Bessz Amerikában és Európában is

A tegnapi hossz után határozottan lefelé tartanak a tengerentúli tőzsdemutatók. A csökkenés - a futures indexek mozgását látva - várható volt. Elemzők szerint a rossz hangulat az USA recessziós félelmeket keltő márciusi munkaerőpiaci adatainak betudhatóan alakult ki. A Wall Streeten beindult eladási hullám tovább erősíti az európai besszt, amit eredetileg a szoftvergyártó Autonomy Corp. lefelé módosított forgalomvárakozása váltott ki.
Ádám Viktor, 2001. április 6. péntek, 15:51
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK