Beszállna az EBRD a varsói értéktőzsdébe

A londoni központú fejlesztési bank kész kisebbségi részesedést vásárolni a varsói értéktőzsdében – jelentette ki az EBRD alelnöke. A térség legnagyobb értékpapírpiaca februárban az Euronexttel szövetkezett, ám a privatizáció végleges formáját még nem dolgozták ki. Az EBRD az EU-csatlakozás után sem vonulna ki a közép-európai államokból. Részletek a pénteki NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 6. csütörtök, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK