Az FHB Jelzálogbank Nyrt. ma délután közzétette, hogy július 12-i tájékoztatásában foglaltaknak megfelelően december 5-én leányvállalatán keresztül közvetve 50 százalékos részesedést (minősített befolyást) szerzett a Magyar Posta Befektetési Szolgáltató Zrt.-ben. A minősített befolyásszerzést előzetesen a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogelődje, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!