Vörösben Budapest

A Budapesti Értéktőzsde a reggeli nyitás után lefelé vette az irányt és egész délelőtt a veszteséges zónában is tartózkodott, azaz 0,5 százalékos mínuszban állt 39 251 ponton.
Szabó Zsuzsanna, 2018. november 22. csütörtök, 11:49
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények mind estek a Magyar Telekom kivételével. A telekommunikáció cég papírjai ugyanis 0,7 százalékot erősödtek a délelőtt folyamán, a részvények 438 forintot értek dél előtt néhány perccel.

Az OTP 0,3 százalékkal került lejjebb, a részvények 11 450 forintnál álltak.

A Mol 0,4 százalékos esést követően 3126 forintnál járt.

A Richter 0,8 százalékkal gyengült, a részvényei 5265 forinton forogtak.

Fontosabb makroadat csütörtökön nem várható.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK