Bár reggel meglehetősen lomhán indult a nap, délre megélénkült a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX kora délután 14 285 ponton is járt, ám ezt a szintet nem bírta hosszasan tartani, így 14 170 pontig csúszott vissza, ami fél százalékos erősödést jelent. A húzóerő ezúttal a Mol részvénye volt, mely 1,7 százalékkal erősödve 12 390 forinton zárt. Az OTP kurzusa napközben tapasztalt 2,5 százalékos előnyéből fél ötre 0,2 százalék maradt, a részvény 5 281 forinton állapodott meg. A Richter 0,7 százalékkal kereken 23 000 forintra növelte értékét. A Matáv jegyzése ellenben 1,3 százalékkal 784 forintig esett vissza zárásig. A BorsodChem több, mint 200 milliós forgalom mellett fél százalékkal 1 920 forintra hízott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!