Nem mosta el az eső a jó hangulatot a piacon

Hétfőn nyitás után emelkedett a nagyobb részvények árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén.
Herman Bernadett, 2021. február 8. hétfő, 09:30
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A BUX index összhangban a várakozásokkal 0,7 százalékos pluszban állt hétfőn nyitás után. A legnagyobb papírok árfolyama emelkedett a pénteki zárás óta. Az OTP 0,66, a Mol 1,33, a Richter 0,6 százalékos pluszban áll.

A SET Group részvényeinek forgalma a nyitás után megugrott, csaknem 10 millió forintnyi ügylet keletkezett a papírra, amely a nap egyik nyertese volt reggel, 2,56 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK