Az Émász zuhanórepüléssel nyitott: a papír kurzusa 240 forinttal, közel 2,5 százalékkal esett, jelenleg 9450 forinton áll. A legnagyobb forgalmú részvények is mínusszal kezdtek: OTP 0,17 százalékkal, 5321 forintra, a Mol 0,16 százalékkal, 12225 forintra gyengült. Egyelőre csak a Rába örülhet, a gépgyártó cég árfolyama, máris 2,9 százalékot hízott, ami 710 forintos árat jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!