Bár eséssel indította a BÉT részvényindexe a napot, a BUX délelőtt 10 órakor már 40 091 pontnál járt, ami 0,1 százalékos nyereséget jelent.

A vezető részvények közül egyedül az OTP állt veszteségben, azaz 11 440 forinton forogtak a részvényei, ami 0,3 százalékkal jelent gyengébb szintet a keddi zárószintnél.

A Mol 0,6 százalékot emelkedett, részvényei 3090 forintnál jártak, a Richter papírjai 0,7 százalékos erősödést követően 5180 forintot értek, a Magyar Telekom részvényei pedig 0,5 százalékkal álltak a keddi zárószint felett, 419 forintnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!