A vezető részvények vegyesen teljesítettek délelőtt, egyedül az OTP állt nyereségben, a bank papírjai ugyanis 0,6 százalékkal 14 200 forintra emelkedtek.

A Mol ezzel szemben 0,7 százalékkal 2562 forintra gyengült, a Magyar Telekom 0,2 százalékos esést követően 453 forintnál járt, míg a Richter szintén 0,2 százalékos esést követően 6530 forinton forgott.

Hétfő délelőtt bejelentették, hogy a Magyar Államkincstár régi számlázási rendszerét 4iG cserélheti le 3,5 milliárd forintért. A cég papírjai a BÉT-en 5,7 százalékkal emelkedtek és 615 forinton kereskedtek vele.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!