A pesti börze sztárja, a tegnapi gázár-szabályozás után meglóduló Mol ma ugyan az egyébként kiemelkedő forgalom mintegy felét adta, ám mindössze 40 forintos emelkedésre futotta tőle délig. A Matáv egy forinttal tudta növelni értékét. A BUX-ot a Richter húzza vissza, kurzusa három óra alatt 600 forinttal zuhant vissza. Az OTP mérsékelte veszteségeit, így már csak 35 forinttal állt csütörtöki záróértéke alatt. A börze többi papírja csak minimális érdeklődésre tarthatott számot, ám ennyi is elég volt a Rábának, a Phylaxiának és a Synergonnak, hogy közel három százalékos árfolyamesést produkáljanak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!