BÉT: 7 800 pont alatt zárt a BUX

Rosszul kezdte a hetet a Budapesti Értéktőzsde. Az irányadó index, a BUX 106,33 ponttal, vagyis 1,34 százalékkal gyengülve 7 791,43 ponton állt meg. A vezető részvények közül az OTP kurzusa 2,7, a Molé 1,1 százalékkal csúszott lejjebb. A Richter-papír 0,9, a Matáv pedig 0,7 százalot veszített értékéből. A nagy népszerűségnek örvendő IEB-részvény árfolyama ellenben 4,9 százalékkal ugrott meg.
Kummer Krisztián, 2003. január 20. hétfő, 16:35
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK