BÉT: az econettel bővül az A kategióriások listája

Az eddigi A kategóriás papírok maradnak a felsőházban, az econet.hu hamarosan csatlakozik hozzájuk.
NAPI Online, 2007. szeptember 19. szerda, 17:39
Fotó:

A BÉT a március 1. és augusztus 31. közötti időszak forgalmi és átlagos kapitalizáció adatai alapján elvégezte az A kategóriába tartozó részvénysorozatok besorolásának felülvizsgálatát: a 16 instrumentumból álló "felsőház" szereplői maradnak. Változás ugyanakkor, hogy az econet.hu papírjai szeptember 24-ei hatállyal átkerülnek a B kategóriából az A-ba.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK