Az érdeklődés alacsonynak mondható, az OTP kivételével egyik papír sem tudott egymilliárd forintnál nagyobb kötési összértket produkálni, a Richter pedig forgalom tekintetében csupán a kilencedik helyen állt. A blue chipek közül a legjobb teljesítményt az OTP nyújtotta, a részvények közel két százalékkal 8255 forintig drágultak. A Richter 0,9 százalékos pluszt mutatott dél előtt pár perccel, az MTelekom 0,3 százalékos nyereséggel forgott, miközben a Mol stagnált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!