Háromnegyed három körül 18 510 ponton állt a BUX, ami 0,7 százalékos pluszt jelent tegnaphoz képest. A vezető papírok közül egyedül a Mol gyengélkedik, az olajpapír árfolyama 0,6 százalékot veszített értékéből a nyitás óta. A többiek jól teljesítenek, az OTP 1,6, a Richter 0,4 a Matáv 1 százalékos pluszban volt az említett időpontban. Az IEB sebességet váltott, a bankpapír több mint négy százalékos előnyre tett szert.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!