Csakúgy, mint tegnap, a BÉT indexét ma is főként a Mol rántotta le. Az olajipari papírok adták a tőzsde forgalmának közel kétharmadát, s árfolyamuk 3,4 százalékkal 5 065 forintra zuhant. Esett a Matáv és a Richter is, az előbbi 1 százalékkal 968 forintra, az utóbbi 1,2 százalékkal 16 100-ra. Az OTP tegnapi záróértékén fejezte be a napot, az Egis pedig még erősödött is, 0,7 százalékkal 14 500 forintra. A BorsodChem komoly negatív korrekciót produkált, árfolyama 4,6 százalékkal 4 700-ra olvadt, a TVK viszont tovább szárnyalt, így 2,8 százalékkal 3 700 forintra drágult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!