Az elmúlt időszakban, ahogy a BUX folyamatosan törte át a lélektani határnak számító szinteket, egyre több szó esett arról, hogy esetleg lufit fújunk, illetve hogy mikor következik be a korrekció. A BÉT másfél éves száguldásának március idusa parancsolt megálljt. A BUX másfél hét leforgása alatt 8 százalékot veszített értékéből és a szerdai napon történelmének pontban számolt második legnagyobb esését szenvedte el. Ez ebben a hónapban már a második közel 1000 pontos zuhanás volt, miután március másodikán 890 ponttal csökkent a vezető hazai index.

 

Folytatás a hétfői NAPI Gazdaságban

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!