A forgalom tekintetében a Matáv, százalékosan a Mol papírja vezeti az erősödést, előbbi 0,8, utóbbi 1,9 százalékot hízott. A Richter részvénye 0,4, míg az OTP-é 1,6 százalékkal ér többet tegnapi záróértékénél. A gyorsjelentések nem kavarták fel túlságosan a piacot, sem az eredményeit ma publikáló Graphisoft sem a Globus sem az Elmü részvényeire nem kötöttek eddig üzletet. A várakozások felett teljesítő Démász már csak 200 forintos előnyt élvez.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!