A tokiói börze, amely a térség irányadó tőzsdéje, szerdán 0,41 százalék gyengüléssel, 21 075 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,63 százalék mínuszban zárt.

A már szintén bezárt tőzsdék közül például az ausztrál 0,17 százalékkal, a tajvani pedig 0,51 százalékkal süllyedt a keddi záróértékéhez képest.

A még nyitva tartó sanghaji tőzsde fő mutatója 0,15 százalékos gyengülést, a hongkongi börze 0,21 százalékos erősödést, a szöuli pedig 0,09 százalékos csökkenést jelzett.

A tokiói tőzsdezáráskor, reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1,16 dollár, 1,80 százalék emelkedéssel, 65,44 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!