Bizonytalan emelkedés Budapesten

Erőteljes lendülettel kezdett a BUX index, azonban hamar megérkezett a korrekció.
NAPI, 2012. szeptember 19. szerda, 10:32
Fotó: Napi.hu

A nyitást követően közel 180 pontos emelkedést ért el a BUX index, azonban hamar megérkeztek az eladók, s az emelkedés nagy része a kereskedés második órájára elolvadt. Fél tizenegykor már csak alig 60 pontos emelkedést mutatott a vezető index, s 18 938 ponton járt. Az OTP a 4000 forintos szint áttörésével kísérletezik, egyenlőre bizonytalan eredménnyel, az utolsó kötések 3999 forinton születtek a bankrészvényre, ez 0,3 százalékkal haladja meg a tegnapi záróárat. A Mol szintén 0,3 százalékkal drágul, 18 650 forintra, a Magyar Telekom kurzusa negyed százalékkal került feljebb, 428 forintra. A Richter 0,4 százalékkal kerül többe, mint tegnapi a kereskedés végén, 39 765 forint. A forgalom eddig alaposan elmarad az elmúlt napokban megszokottól, alig haladta meg eddig az 1,6 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK